پنج‌شنبه, 7 بهمن 1400
  • تعداد بازدید : 61
نشست مشترك مدیریت امور بین الملل و معاونت فرهنگی دانشجویی جهت بررسی امور رفاهی دانشجویان غیر ایرانی
روز دوشنبه مورخ ۲۲/۶/۱۴۰۰ جلسه ای با هدف پیگیری امور رفاهی دانشجویان غیرایرانی علی الخصوص مسائل مربوط به ظرفیت اسکان آن ها در خوابگاه های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور بین الملل دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۲۲/۶/۱۴۰۰ جلسه ای با هدف پیگیری امور رفاهی دانشجویان غیرایرانی علی الخصوص مسائل مربوط به ظرفیت اسکان آن ها در خوابگاه های تحت پوشش دانشگاه، با حضور دکتر مرتضی خفایی مدیر امور بین الملل، دکتر امیرکمال حردانی معاون فرهنگی دانشجویی و دکتر شهرام افشار مدیر امور دانشجویی در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

در این گفتمان هر دو طرف بر ارتقاء سطح کیفیت خدمات ارائه شده در حوزه ی اسکان، تغذیه و سایر امور رفاهی دانشجویی تاکید داشتند. در ادامه، دکتر افشار در مورد ظرفیت دانشگاه بر اساس قوانین و مقررات تعیین شده جهت ارائه خدمات رفاهی دانشجویی گزارشی ارائه نمود.

در پایان جلسه، تصمیم گیری نهایی در مورد روند اسکان دانشجویان غیر ایرانی و ایجاد کارگروه مشترک به جلسات آتی موکول شد.

6.0.3.0
    V6.0.3.0