پنج‌شنبه, 7 بهمن 1400
برگزاری جلسه مشترك امور بین الملل و اعضای كمیته بین المللی علوم حركت بالینی
روز یکشنبه مورخ ۲۱/۰۶/۱۴۰۰ جلسه ای با هدف بررسی اقدامات علمی- اجرایی در خصوص برگزاری کنگره بین المللی علوم حرکت بالینی تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور بین الملل، روز یکشنبه مورخ ۲۱/۰۶/۱۴۰۰ جلسه ای با هدف بررسی اقدامات علمی- اجرایی در خصوص برگزاری کنگره بین المللی علوم حرکت بالینی با حضور دکتر مرتضی خفایی (مدیر امور بین الملل)، دکتر فاخر رحیم (سرپرست اداره ی توسعه ی روابط بین الملل)، دکتر محمدجعفر شاطرزاده (دبیر علمی کنگره)، دکتر مجید روانبخش (دبیر اجرایی کنگره) و دکتر نگین مرادی (عضو کمیته ی علمی کنگره) تشکیل گردید.

اولین کنگره ی بین المللی و سومین کنگره ی ملی علوم حرکت بالینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی جندی شاپور اهواز در تاریخ ۱۲ لغایت ۱۴ آبان ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

این نشست با گزارشی از سوی دکتر شاطرزاده در زمینه نحوه برگزاری کنگره مذکور ، اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرا آغاز شد. در ادامه، دکتر خفایی بیاناتی در خصوص اختیارات مدیریت بین الملل جهت سهولت و تسریع در انجام این اقدامات ارائه نمود.

سپس، دکتر روانبخش به گفتگو در خصوص اسپانسرهای کنگره و نحوه اجرای کنگره به صورت مجازی از طریق برنامه ی زوم پرداخت.

در پایان، ضمن تاکید بر لزوم برگزاری جلسه ای در روزهای آتی با حضور ریاست دانشگاه، معاونت پشتیبانی، مدیریت IT و مدیریت بازآموزی دانشگاه، مقرر گردید تا هماهنگی های لازم جهت بررسی و ارائه برنامه مدون و نیازها در جلسه مذکور مورد بحث قرار گیرد.

6.0.3.0
    V6.0.3.0