پنج‌شنبه, 7 بهمن 1400
برگزاری چهارمین جلسه ی آموزش بین الملل دانشگاه

به گزارش روابط عمومی امور بین الملل، روز شنبه مورخ 23/12/99 در دفتر ریاست جلسه ای با هدف تصمیم گیری در زمینه ی مسائل آموزشی دانشجویان خارجی برای سال پیش رو برقرار گردید. در این گفتگو در زمینه ی اعطای بورسیه ی تحصیلی به دانشجویان بین الملل، تقویم آموزشی، کالج زبان و موضوع حق التدریس اعضای هیات علمی بحث شد.

به گزارش روابط عمومی امور بین الملل، روز شنبه مورخ 23/12/99 در دفتر ریاست جلسه ای با هدف تصمیم گیری در زمینه ی مسائل آموزشی دانشجویان خارجی برای سال پیش رو با حضور دکتر فتحی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر خفایی مدیر امور بین الملل، دکتر تولا مدیر امور آموزشی، دکتر حردانی معاون امور دانشجویی، روسای دانشکده ها و رابطین بین الملل در دانشکده ها برقرار گردید.

در این گفتمان، در جهت پایش وضعیت علمی دانشجویان خارجی پیشنهاداتی ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. از جمله ی این موارد، اعطای امتیاز آموزشی جهت اخذ بیش از 24 واحد و بورسیه ی تحصیلی به دانشجویان ممتاز بر اساس استانداردهای تعریف شده بود. این رویکرد علاوه بر ایجاد حس رقابت علمی در میان دانشجویان، می تواند موجب افزایش متقاضیان تحصیل در این دانشگاه گردد.همچنین تقویم آموزشی بین الملل به صورت موازی با تقویم آموزشی داخلی ارائه خواهد شد.

موضوع دیگر مورد بررسی تاسیس کالج زبان برای سه گروه هدف اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه بود که این نظریه توسط امور بین الملل دانشگاه طراحی و برنامه ریزی شده بود، که از طرف حضار موافقت با کلیات این پیشنهاد اعلام شد.

در نهایت موضوع حق التدریس اعضای هیات علمی به جلسات بعدی موکول شد.

6.0.3.0
    V6.0.3.0